Wie zijn wij

Wij zijn Niek en Anke, getrouwd en ouders van  een jongen van 10 jaar en een meisje van 7 jaar.

Na mijn opleidingen SPW en SPH ben ik, Anke, als zelfstandige begonnen met het begeleiden van kinderen met autisme, ADHD, ODD, angst- en stressstoornis en hun gezin, met mijn bedrijf Saf4. Ik heb altijd het verlangen gehad kinderen bewust te maken van hun unieke eigenschappen, de schatten. die hen helpen met dagelijkse omstandigheden om te gaan. Ik heb de training ‘Schatgraven met kinderen’ mogen ontwikkelen, en een Schatgraaftraining voor anderen professionals. Niek heeft accountancy en bedrijfseconomie gestudeerd en kan goed analyseren, lijnen uitzetten en overzicht aan brengen. Hij heeft altijd aan de zijlijn mee geholpen met het maken van de methode 'Schatgraven met kinderen'. In zijn reguliere werk is hij projectleider binnen het sociaal domein binnen een gemeente.

We zijn met ons gezin door een hele storm gegaan de afgelopen jaren en hebben ontdekt dat het heel belangrijk is om je anker uit te gooien. Door je anker uit te gooien kom je tot stil stand en kan je veel beter zien wat er om je heen en in jezelf gebeurt. Je raakt dan los van alle wir war van wat anderen tegen je zeggen of je opleggen, en de omstandigheden die je vaak gewoon overkomen. Ook paniek, crisis en onverwachte reacties. Je komt uit bij wat jouw behoefte is, jouw gevoelens en gedachten en ontdekt wat jij nodig hebt. Je kan veel beter keuzes maken en voor jezelf zorgen vanuit rust, en daarover in gesprek gaan.

We willen heel graag wat we zelf ontdekt en geleerd hebben vanuit onze ervaring, opleiding en werk delen met jou. We hopen jou te inspireren, bemoedigen en uitdagen op de plek waar jij op dit moment staat, met jouw verhaal.