Anker saffier

Verlang je ook zo naar rust in je gezin. Ruimte voor jezelf.  Een thuis voor allemaal!

Het leven is als een reis op zee, waar we varen met onze levensboten. In een tijd vol chaos en onverwachte zaken, wat onrust geeft, moeten we veel stormen doorstaan. Als ouders van een gezin hoort het erbij dat je moet schakelen, meebewegen en loslaten.  Het kan anders gaan dan je hoopt, omdat je als gezin continue in ontwikkeling bent. De golven beuken op onze levensboot en er wordt continue flexibiliteit gevraagd en het vermogen om aan te passen en keuzes maken.

Het doet wat met ons als mens en ook met onze kinderen. Het heeft effect op de harmonie, rust en gezelligheid in huis, in je gezin. Er is vaker ruzie aan tafel, onbegrip, wordt met deuren gegooid, gezeur en gedoe. Hier heb je als ouders niet altijd meer zin en energie voor om mee om te gaan. Er speelt vaak nog veel meer mee drukte met werk, huishouden, verleden, familie en ga zo maar door. Je verlangt naar een fijn thuis voor allemaal en het ontglipt je steeds meer.

Het is tijd om je ANKER uit te gooien, op zoek te gaan naar de rust die bij jou past om te kijken naar jouw kinderen en jezelf, om weer de schittering van je gezin te ontdekken, de SAFFIER.

Wij herkennen het gevoel van de machteloosheid in de storm op zee in je gezin. En hebben geleerd hier beter mee om te gaan.

Wil je ook meer rust in je gezin en ruimte voor jezelf, kijk de driedelige videoserie   Anker Saffier met werkboekje.

Heb je meer behoefte aan een gesprek of inzicht hoe met zaken om te gaan? Neem dan gerust contact met ons op.