Onze producten

 

Kinderwerk

Starterspakket

€ 138,00

Starterspakket

€ 138,00

1 kerkboek, 1 handleiding, 1 set A4 of A3 posters met eilandkaarten, reizigers en structuurelementen.

Sale!

Basispakket

€ 276,00 € 245,00
Sale!

Basispakket

€ 276,00 € 245,00

2 kerkboek, 2 handleiding, 2 set A4 of A3 posters met eilandkaarten, reizigers en structuurelementen.

Gezin

Kerst Gezinsboekje

€ 9,95

Kerst Gezinsboekje

€ 9,95
Wil je ook met je gezin, kidskring of kerk toeleven naar kerst? Dan is dit kerst gezinsboekje daar perfect voor. Het boekje bevat toffe verhalen, Bijbelteksten, spelletjes en andere activiteiten. Beleef advent en kerst samen.

Het gezinsboekje is te verkrijgen vanaf oktober en wordt in de week van 15 november verstuurd! Voor kerken in grote hoeveelheden te bestellen!

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Sale!

High Five, Op avontuur!

€ 7,95 € 5,95
Sale!

High Five, Op avontuur!

€ 7,95 € 5,95

Een boekje met leuke activiteiten om samen te doen. Beleef met elkaar de avonturen van de eilandbewoners. Ontdek door in gesprek te gaan wat jullie samen leuk vinden.

Pastoraat /Coaching

Survivalspel

€ 32,50

Survivalspel

€ 32,50

Survivalspel is een spel om in gesprek te komen met het kind. Er wordt gebruik gemaakt van een kaart van het Survivaleiland en de praatplaatjes. Samen met het eiland en de symbolen op de praatplaatjes kom je makkelijk in de belevingswereld van het kind en is het voeren van een gesprek makkelijker. Je maakt zichtbaar wat het kind vertelt. Je stelt het kind vragen over gebeurtenissen, gevoelens of herinneringen en laat het kind praatplaatjes kiezen om op de kaart te leggen. Er is een uitbreidingsset bij te bestellen met kaartjes van figuren, om over familie en gezin te werken.

Om de training ‘Schatgraven met kinderen’ te kunnen aanbieden als professional, vinden wij het belangrijk dat je weet en de achterliggende gedachten van wat ‘Schatgraven met kinderen’ is. Wij hebben daarvoor de Basistraining ontwikkelt. Als trainer word je in een dag meegenomen door alle stappen van de training van ‘Schatgraven met kinderen’. 

De training is van 9.30-16.30uur

Let op de training zelf is vrijgesteld van BTW en kost € 245.

Het trainingspakket van ‘Schatgraven met kinderen’ kost € 500 excl 21% btw. (inclusief € 605). Dit wordt niet goed vermeld op de ontvangst bevestiging. Op de factuur zal dit wel goed worden vermeld.

Dit is de kennismaking van de training. Hierin wordt kort uitgelegd wat de training is en zijn er korte opdrachten. Het is een mooi middel om ouders en kind kennis te laten maken met de begeleider en de training.

Werkboek

€ 37,50

Werkboek

€ 37,50

Tijdens de training krijgen de kinderen een werkboek. 

Het werkboek is opgebouwd uit vier onderdelen:

  • De inleiding: waarin het gehele concept van de training wordt uitgelegd. 
  • Het reisboek: waarin de opdrachten staan die per sessie ingevuld kunnen worden. In het reisboek zitten de kaarten van de eilanden. 
  • Het dagboek voor thuis: Waarin de versjes staan, die zijn aan geleerd en de opdrachten die tijdens de sessie zijn aangeboden.
  • De schatkist: Hierin worden complimenten van de begeleider en de ouders verzameld.

Het werkboek is alleen te bestellen door een schatgraaftrainer.