Kerst

 

Speciaal voor kerst hebben we het project 'Schatgraven op reis en de bijzondere droom' gemaakt.

 

In het project leef je als kerk of gezin met elkaar naar kerst toe in de adventstijd. De reizigers gaan naar Party-eiland waar ze geïnspireerd worden door een prachtige ster en een bijzondere droom, om een feest te geven voor iedereen. Ze moeten denken aan de gelijkenis van de koninklijke bruiloft (Mattheüs 22), waar uiteindelijk de koning de mensen uitgenodigd die juist beperkt, arm of ziek zijn. Iedereen is welkom!

 

We dagen in het project de kinderen uit ook een ster te zijn voor je oma, buurvrouw of vriendje. We maken ze bewust van het belang van samenwerken en lief zijn voor elkaar. Ze ontdekken de kracht van eenvoud en bovenal dat bij Jezus iedereen welkom is.

Kerk

Op een inspirerende en avontuurlijke wijze leef je als kerk toe naar kerst. Er zijn verhalen, bijbelteksten, uitdagingen en activiteiten.

Er is een werkboekje voor thuis, zodat de gezinnen thuis verder kunnen om het avontuur door te zetten in het dagelijkse leven.

Het kerstproject bevat dezelfde opbouw en verdieping als thema 1  'de hemelse schatkist'.

Gezinsboekje

 

Wil je ook met je gezin, kidskring of kerk toeleven naar kerst? Dan is dit kerst gezinsboekje daar perfect voor. Het boekje bevat toffe verhalen, Bijbelteksten, spelletjes en andere activiteiten. Vanaf november dagelijks te gebruiken tot en met kerst. Beleef advent en kerst samen.

 

Het gezinsboekje is te verkrijgen vanaf oktober en wordt in de week van 15 november verstuurd!